Linda TV

Geplaatst op:23 september 2019

Naast het artikel in het NRC zijn er gelukkig steeds meer media die aandacht besteden aan het thema seks-, liefde-, of aandachtsverslaving. En het laatste woord is daarover nog lang niet gezegd of geschreven.
Samen werken we verder aan het de-stigmatiseren van verslaving en verslaafde, verlagen we de drempel naar hulp en verspreiden we de erkenning van het probleem. En de oplossing. Want wij weten inmiddels als geen ander, een leven in herstel is de mooiste bevrijding die je jezelf kunt geven uit de complexe gevangenis die we in ons hoofd (en hart) zelf door jarenlang ‘verdwalen’ kunnen bouwen. En eenmaal bevrijd ligt de wereld aan je voeten, is verdieping van de relatie met jezelf en met je partner een weg die voorheen onbegaanbaar leek, en geven we nieuwe betekenis aan intimiteit (intomeyousee), verbinding en liefde. Onlangs hebben we ons steentje mogen bijdragen aan een korte documentaire gemaakt door Marith Iedema voor Linda.TV. Dank aan haar en haar team voor het neerzetten van een integer, indringend en inlevend document van slechts 10 minuten over een veelal zeer complex en onbegrepen fenomeen.
Bekijk de documentair hier:

Heb je Linda TV gezien? Heeft jou partner last van een verslaving?
Vraag hier de gids voor partners aan!

In samenwerking met Krista Vanders van CoreWork is een gids voor partners gemaakt. Dit is een handleiding voor alle partners van mensen met een verslaving.

Ja, stuur mij de gids voor partners!

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

Meer blogs

Goed verhaal, lekker kort!

Gesloten en verlegen. Zo was ik toen. Opgroeiend in Friesland. Met een paar maskers. Tijdens mijn...

Dranquilo naar de Slijterij

De Hema alsnog dicht, slijterij blijft open. Essentieel. Zo mag je dan concluderen. Live een...

Mag ik even voelen?

Robbie Williams schreeuwt het uit in zijn nummer ‘Feel’ van zijn inmiddels bijna 20 jaar geleden...

Rollercoaster Life…

Het is Bevrijdingsdag. Corona jaar 2020. We zitten thuis. En luisteren muziek. Bijvoorbeeld naar...

Geef mij nu je angst

Goede vrijdag. Auto net weg gebracht voor APK. Joggend terug naar huis. Ook soort van APK. Of APO,...