+31(0)6 15239759 info@intomeyousee.nl

Into Me You See - Verslavingszorg

Lees hier de blogs

De blogs – Chris Knorren

Mag ik even voelen?

Mag ik even voelen?

Het is Bevrijdingsdag. Corona jaar 2020. We zitten thuis. En luisteren muziek. Bijvoorbeeld naar dit nummer van Danny Vera. Luister maar eens, klik hier eens… voor je verder leest. Doe maar. En laat zijn stem en de snaren je meevoeren naar een andere emotionele toestand.

Rollercoaster Life…

Rollercoaster Life…

Het is Bevrijdingsdag. Corona jaar 2020. We zitten thuis. En luisteren muziek. Bijvoorbeeld naar dit nummer van Danny Vera. Luister maar eens, klik hier eens… voor je verder leest. Doe maar. En laat zijn stem en de snaren je meevoeren naar een andere emotionele toestand.

Geef mij nu je angst

Geef mij nu je angst

Goede vrijdag. Auto net weg gebracht voor APK. Joggend terug naar huis. Ook soort van APK. Of APO, zo je wil. Onderhoud, want al goed gekeurd. Door mezelf. Hoe fijn is dat om te kunnen zeggen, ik keur mezelf goed.
Gisteravond naar The Passion zitten kijken, de moderne vertelling van de laatste uren van Jezus’ leven, lijden én wederopstanding. Niet in Roermond, maar zonder publiek op het mediapark. Ondanks de herhaling van oude beelden, werden we geraakt door de songs, teksten en in beeld gebrachte emotie. En door een tekst van Johnny; ‘Vasthouden aan de illusie van controle’.

Call Now Button
×

Hoi!

Als je persoonlijk contact met mij wil kun je mij hier een bericht sturen via WhatsApp. Klik daarvoor eenvoudig op mijn naam.
Je mag mij ook mailen op chris@intomeyousee.nl

 

× Kan ik jou helpen?