Hoe om te gaan met een seksverslaafde echtgenoot

IntoMeYouSee biedt ook hulp aan partners

Hulp aan partners van seksverslaafden

Uiteraard biedt IntoMeYouSee ook hulp en begeleiding aan partners van mensen met een seks- en/of aandachtsverslaving. Want als je als partner ontdekt wat je man/vriend voor je verborgen heeft gehouden, slaat het fundament van je hele zijn onder je voeten vandaan. Alles waar je in dacht te geloven blijkt niet waar te zijn. En in deze verlammende en in schaamte omhulde constatering, zie je ook geen ruimte om dit te delen met familie of vrienden.

Maar ook jij verdient hulp, je hoeft dit niet alleen te dragen. Onze collega Suzanne neemt je stapje voor stapje mee uit het donker, terug naar het licht. Langzaam ga je beseffen en toestaan te geloven dat zijn gedrag niets met jou te maken heeft, maar alles met een niet te stillen leegte in hem. En langzaam ga je geloven dat niet alleen je eigen herstel mogelijk is, maar dat ook herstel van de relatie (in welke vorm dan ook) tot de mogelijkheden behoort.

Kleine stapjes, one day at a time, het proces begint zodra je bereid bent om zelf ook om hulp te vragen. Luister naar onze podcast serie ‘Liefde zonder Masker’, aflevering 4 gaat specifiek over het proces van de partners.

Voor meer information over Suzanne, zie hier.

Into Me You See verslavingskliniek

Heeft jouw partner last van een verslaving?
Vraag hier de gids voor partners aan!