+31(0)6 15239759 info@intomeyousee.nl
itmys verslavingszorg hilversum

Direct contact

+31(0)6 15239759
info@intomeyousee.nl

Wil je nieuws en tips ontvangen?

Beroepsvereniging

Into Me You See is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen

Chris is lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV), een beroepsvereniging voor professionele therapeuten, en voldoet tevens aan de AGB normen (belangrijk voor vergoedingen bij uw zorgverzekeraar).

De VIV is in 1999 opgericht als beroepsvereniging voor professionele therapeuten, coaches en trainers die beroepsmatig betrokken zijn bij vitaliteit en deze vorm van complementaire zorg in hun werkmethodiek integraal benaderen. De VIV onderscheidt zich door kwaliteit en professionaliteit van haar leden en organisatie, waarmee zij als gelijkwaardige professionele speler/partner bijdraagt aan welzijn en gezondheid in onze maatschappij. De leden werken voor particulieren en/of bedrijven en streven naar vitaliteit op ieder niveau. De VIV zet zich in voor haar leden als kwaliteitskeurmerk, geeft juridische ondersteuning en zorgt voor een hoge kwaliteit nascholing voor de complementaire zorg. Kijk voor meer informatie op vivnederland.nl.
Het is de missie van de VIV om een beweging in gang te zetten, waarbij wij niet meer denken in termen van ziektekosten maar in vitaliteitkunde. Wij willen een bijdrage leveren om alternatieve geneeskunde te transformeren naar complementaire zorg. Een situatie waarin reguliere zorg nauw samenwerkt met complementaire en informele zorg om tot de beste kwaliteit van leven te komen voor de cliënt/patiënt tegen de juiste kosten en met behoud van de menselijke maat.

VIV logo met tekst[1]logoKIWAtxt

Call Now Button
×

Hoi!

Als je persoonlijk contact met mij wil kun je mij hier een bericht sturen via WhatsApp. Klik daarvoor eenvoudig op mijn naam.
Je mag mij ook mailen op chris@intomeyousee.nl

 

× Kan ik jou helpen?